Διαμονή στο Boutique Ακροπόλ

 

Η διακόσμηση των δωματίων, με τις απαλές κρεμ και λευκές    αποχρώσεις, συνδυάζεται αρμονικά με το σκούρο καφέ ξύλο των χειροποίητων επίπλων από την Πίζα της Ιταλίας.Κάνοντας τη διαμονή στα δωμάτια και Σουίτες στο Ξενοδοχείο Ακροπόλ με θέα το Κάστρο της Πάργας αξεπέραστη.

 

Η πολυτέλεια είναι εμφανής σε όλους τους χώρους, από το υδρομασάζ των χλιδάτων μπάνιων έως τον κλιματισμό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με άνετη ξύλινη επίπλωση και θέα στη βεράντα του πρωινού ή στον δρόμο. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στο κάστρο του 14ου αιώνα που υψώνεται πάνω από την πόλη.

 

Έξι από το οχτώ δωμάτια βρίσκονται στον πρώτο όροφο, ενώ τα υπόλοιπα δύο βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω και είναι προσβάσιμα μέσω μιας μεγάλης βεράντας.

 

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι δωματίων:

• Μονόκλινο δωμάτιο στον πρώτο όροφο.

• Δίκλινα δωμάτια με διπλά ή μονά κρεβάτια στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο.

• Μία μικρή σουίτα στον δεύτερο όροφο. Το υπνοδωμάτιο της μικρής σουίτας είναι μεγαλύτερο απ' ό,τι των δίκλινων, με υπέρδιπλο κρεβάτι και έναν επιπλέον καναπέ.

• Μία διπλωματική σουίτα στον πρώτο όροφο με δύο εισόδους, μία που οδηγεί απευθείας στο κύριο υπνοδωμάτιο και μία που οδηγεί στο καθιστικό. Το καθιστικό έχει έναν καναπέ που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι. Οι δύο χώροι επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα και είναι κλιματιζόμενοι. Το καθιστικό διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και γραφείο.

• Η προεδρική σουίτα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Διαθέτει μεγάλο υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι και δορυφορική τηλεόραση. Το υπνοδωμάτιο επικοινωνεί μέσω εσωτερικής πόρτας με το ευρύχωρο καθιστικό το οποίο διαθέτει καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι για δύο παιδιά. Το καθιστικό διαθέτει επίσης δορυφορική τηλεόραση και γραφείο. Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι.

send to facebook
send to twitter
print
send to friend
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ευρωπαϊκό έμβλημα Ελληνική δημοκρατία ΕΣΠΑ 2007-2013