ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ CASTELLO


Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ έχει επιλεγεί προσεκτικά από Βασίλη, τον οινολόγο μας.
Μέσα από το γυάλινο δάπεδο της τραπεζαρίας μπορείτε να βλέπετε την κάβα κρασιών, ενώ τα ειδικά εφέ φωτισμού δίνουν την εντύπωση ότι τα μπουκάλια επιπλέουν.


Πρόκειται για την καλύτερη κάβα κρασιών της περιοχής με μοναδική συλλογή 200 ελληνικών οίνων που πωλούνται αποκλειστικά στο Castello και στο εξωτερικό. Μπορείτε ακόμα να βρείτε ορισμένους σπάνιους οίνους από ελληνικά κτήματα.


Επιλεγμένοι οίνοι από την Ουγγαρία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Αφρική, Αργεντινή, Χιλή και Καλιφόρνια περιμένουν να τους ανακαλύψετε...
Τα κρασιά στην τραπεζαρία διατηρούνται σε ειδικά ψυγεία «Eurocave» με 4 ζώνες θερμοκρασίας.


Η συλλογή πούρων φυλάσσεται σε ειδικό υγραντήρα «Eurocave». Η συλλογή περιλαμβάνει πούρα από την Κούβα, τη Δομινικανή Δημοκρατία καθώς και άλλες μάρκες εκλεπτυσμένης ποιότητας.
Για τους πελάτες που επιθυμούν ένα ιδιωτικό δείπνο σε οικεία ατμόσφαιρα, το Castello μπορεί να κρατήσει το μοναδικό τραπέζι που διαθέτει το κελάρι μας.

 

send to facebook
send to twitter
print
send to friend
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ευρωπαϊκό έμβλημα Ελληνική δημοκρατία ΕΣΠΑ 2007-2013